SNAKK OM FINE MENNESKER

APRIL 3, 2017.

I dag traff jeg to fantastiske damer. Eva-Lotta og Stine. Begge er aktivt engasjert i handlinger av godhet og omsorg og er en "piece" - en brikke i sin lokalsamfunn. Jeg er imponert over hva de få til. Jeg fikk lov å kjøre mat til folk som trengte det. Disse mennesker er normale hverdags Nordmenn. Hadde rørende samtaler og fikk noe fine klemmer. The Piece Prize - sammen er vi bedre. Silent Heroes, folk som jobber i stillhet for at andre skal få det bedre. Takk Eva-Lotta og Stine. 

Eva-Lotta - Jobber frivillig med Norsk Folkehjelp som står sammen med mennesker på flukt. I tillegg jobber hun frivillig for Refugees Velkommen til Østfold. 'Det er mange mennesker rundt omkring i vår by som har et behov for å strekke ut en hånd' sier hun.

Eva-Lotta - Jobber frivillig med Norsk Folkehjelp som står sammen med mennesker på flukt. I tillegg jobber hun frivillig for Refugees Velkommen til Østfold. 'Det er mange mennesker rundt omkring i vår by som har et behov for å strekke ut en hånd' sier hun.

Stine - leading "hjelp oss å hjelpe" in Fredrikstad. "In the past few years I have delivered food to over 400 people. These are everyday Norwegians who -  due to many reasons - have a need for extra support. Helping others takes only a small effort, but makes a huge difference in others lives, " Stine. 

Stine - leading "hjelp oss å hjelpe" in Fredrikstad. "In the past few years I have delivered food to over 400 people. These are everyday Norwegians who -  due to many reasons - have a need for extra support. Helping others takes only a small effort, but makes a huge difference in others lives, " Stine.